Autisme · Barn · Foreldre · Glede · Høytider · Tilrettelegging

Halloween er over for i år!

Og det gikk kjempefint.

Junior fant vi en onepiece med skjelett på til. Denne strammer jo ikke NOE sted, så vi kunne jo ikke bomme med den! Vi droppet sminke da, nok får være nok. Tulla fikk skjørt og minni-genser og jeg har ører fra Disney world i Orlando som hun fikk ha på seg. Dermed var vi dekket på antrekk!

black-72856_1280
Selvfølgelig ikke min unge, men t-skjorta var ganske lik i mønster!

Vi pakket inn godteri i hver sin lille plastpose slik at når barna kom på døren slapp vi spørsmålet om hvor mange ting hver skulle få. Jeg hadde kjøpt ferdig innpakket godteri, siden mange ikke vil ha uinnpakket.

baked-21777_1920
Tøft bilde!

 

Tulla viste ingen interesse til knask eller kneperne. For å være ærlig er det ikke så rart. Hun har vært veldig sliten de siste ukene, og veldig sint. Så vi lar henne få hvile en del og presser ikke på dette så mye.

Junior derimot var strålende fornøyd med å få besøk av diverse galninger. Faktisk så syntes han det var kjempegøy! Og han spratt til hver gang noen kom på døren og sto klar til å gi de godterier i posene deres. Noen av barna hadde utrolig gode kostymer og han ble litt redd innimellom, men de fikk godteri fordet! I tillegg ble han overlykkelig og stolt over at han klarte å gi bort til alle sammen. Jeg og pappa fikk drøssevis av «high five» forespørsler og han sa «bra jobba» hver gang han syntes vi hadde klart oss bra! Han var ikke alene om å være stolt! Til neste år skal jeg rundt på forhånd og snakke med noen naboer om vi kan komme til de for knask eller knep. Det kan dog se ut til at vi må gjøre det litt tidlig slik at vi rekker å hjem for å si hei til alle som kommer rekende på døra vår, for dette var jo grusomt gøy!

De barna som dukket opp så av og til ganske forvirret ut over denne store gutten som ikke sier noe og hopper og flapper med hendene av glede. Men vi fikk ingen teite kommentarer selvfølgelig. Akkurat sånn er det kjekt at det er halloween. Jeg har nemlig godteriet som «gissel». De vil ikke risikere å ikke få noe, så da smiler de allikevel!

Så dommen er inne: Halloween er gøy!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *