Ukategorisert

Stille klokka: Et djevelsk påfunn!!!

Her i annerledeshuset er dette konseptet med å drive å stille klokka frem og tilbake noe herk! Hvem var det som tenkte ut dette egentlig? For mine små er dette et rutinebrudd som er nesten uholdbart noen av gangene og andre merker vi ingenting til det!

clock-407101_1920

Når vi FÅR en time merker vi det stort sett alltid! For hvem har lyst til å stå opp klokka 4 istedet for 5???? Og det er hvis vi er heldig. I fjor husker jeg jeg måtte ligge inne hos pjokken hver morgen i over 2 uker for å få ham til å la vær å stå opp før det er «morgenen».

Ja vi har måttet gi opp, morgenen er klokka 5 hver dag istedet for den passende tiden som er etter seks for de fleste andre. For å være ærlig er vi glade så lenge vi kommer oss til 5 for den saks skyld.

Men tilbake til denne hersens klokka… hvem var det som fant på dette tullet. Kunne vi ikke bare justert klokka en halvtime og hatt samme tid hele året?? Jeg tror at en eller annen fandenivoldsk person for mange år tilbake satte seg ned og tenkte: «Hvordan kan jeg få herjet med alle de der ute som er regelryttere og dypt avhengig av rutinene mine slik som sjefen min er?? Jo, nå vet jeg…»

For det er jo ikke bare våre barn med sine greier som strever med dette, neurotypiske barn blir jevnlig helt tullete de og av dette. Kanskje det var  barnefamilier han var ute etter å ta???

Uansett, her er vi igang med dette halvårets klokkejustering, og vi håper av hele vårt hjerte at det går kjapt denne gangen! Disse søvnforstyrrelsene gjør ting vanskelige!!

Lykke til alle dere andre med dette marerittet foran dere! Vi er med dere i ånd og sjel… og våkne når dere er det… garantert!!!

puzzle-1721619_1920

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *