Autisme · Autismemyter · Barn · Foreldre

Autismemyter: Vaksiner… herregud!

Dette temaet gjør meg så sint, at min vanlige tone, min lette holdning til at folk ikke vet og trenger å opplyses, byttes ut med dyp frustrasjon og fornærmelse. Dette er temaet som jeg er heeeelt urasjonell om. Som jeg ikke KLARER å respektere den andre siden i. Som jeg blir direkte ufin om, hvis jeg må snakke med noen som har motsatt syn av meg! Jeg beklager for det, men samtidig vet jeg at her kommer jeg ikke til å klare å endre meg! Så her er det eneste jeg kommer til å skrive om dette temat, og hvis det kommer motstående meninger i kommentarfeltet, vil de ikke ble besvart. Sorry!

Vaksiner gir IKKE #autisme !!! På bunn av dette innlegget skal jeg legg inn linker til #avisoppslag og andre viktige kilder som inneholder beviser for at #VAKSINER IKKE GIR AUTISME!!!

needle-1291172_1920

Jeg kommer faktisk ikke til å skrive mer enn det… VAKSINER FORÅRSAKER IKKE AUTISME!!!

Folkehelseinstistuttet: Er det noen sammenheng mellom MMR-vaksine og inflammatorisk tarmsykdom og autisme?

Dagblader (2011): – Forfalsket data for å knytte MMR-vaksine til autisme

ABC Nyheter (2015): Nok en studie avkrefter at MMR-vaksine kan gi autisme

Tidsskrift for den norske legeforening (2003): MMR-vaksine gir ikke autisme

Osv. osv. da er jeg ferdig…. helt ferdig med denne diskusjonen. Dette temaet er nemlig FOR DUMT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *