Autisme · Barn · Foreldre · Stress

Hverdagstress…

Jeg sitter hjemme, barna er endelig på skolen. Spisestuebordet svømmer over av kalendere, klistremerkebilder, loggen min, registreringsskjemaer og penner. Det er grønn for den adferden, rød for den. Det er viktig å få satt opp kalenderne deres ferdig for uka, med bare bilder til junior og en blanding av bilder og tekst til tulla.

På søndag lagde jeg collager av bilder fra ferien og printet dem ut slik at barna har bildestøtte når de skal fortelle om ferien sin. De ble puttet fint i sekken så det var klart til mandag. Mandag startet med en telefon til skolen med oppdateringer om medisiner og annet som er viktig å få med seg.

DÅRLIG SAMVITTIGHET!!! Glemte å ta bilde av barna på første skoledag og skrive et eller annet supermushi på nett mens jeg skryter huet av meg… i år igjen! Ikke noe jeg får gjort noe med, jeg får bare skrive det inn på «god mor» kvota mi. Ja, den lista har hermetegn, for den er ironisk!

Jeg har ikke på musikk mens jeg printer, klipper, limer og skriver. Det er godt å bare høre tikkingen av veggklokka tusle å gå. Jeg ønsker meg en finere klokke på veggen. Kanskje jeg skal ønske meg det til bursdagen…

Tilbake til arbeidet. Må få det klart, jeg skal nemlig prøve å studere litt… Ikke mye, bare et lite deltid nettstudie så jeg ikke klikker i vinkel av all autismen, adhden, ocden og alt av utredninger som potensielt kommer utover halvåret. Og da trenger jeg tid. Tid til meg selv. Tid til å lese. Ikke sitte med hodet dypt nedi alt rundt barna. Her skal det RYDDES TID TIL MEEEEEG!

Føler meg egoistisk…

Jaja, må få støvsuget. Junior HATER lyden av støvsugeren, så det må gjøres før han kommer.

Jeg ble ferdig med 2 uker frem i tid på kalenderen. Så måtte jeg printe ut litt mer, så da stoppet jeg for i dag. Må få ryddet og gjort alt som bråker. Når kidsa kommer (diktatorene som jeg av og til kaller dem inni hodet mitt) så er det lovt bading og middag hos Mim. Så da er det bare å ta på seg buksa (ikke at jeg noen gang skriver blogg uten bukse på… det ville jo vært helt sinnsykt…) og stille opp som badestativ. Heldigvis er det da bess som lager middag <3

I morgen må jeg gjøre ferdig notatet til Seksjon for autisme som jeg begynte på i dag. Redigere litt, printe ut og sende. Sammen med registreringsskjemaene. Det er nærmest et refleksjonsnotat. Så for de som trodde de aldri ville trenge kunnskapen om hvordan man skal skrive refleksjonsnotat etter at man er ferdig med skolen, ta dere en bolle. Klart det er nødvendig! Bare få deg noen funksjonshemma barn, så får du MASSE å reflektere over… og skrive om…

Jeg burde lagt meg ned litt i dag… jeg er tross alt utmattet. HELT utmattet. Føles som om jeg skal falle over… men jeg gjør ikke det. Jeg legger meg bare ned 5 minutter før barna (diktatorene) stormer inn døra og forlanger at vi skal dra til mim. Mer enn nok hvile for mor det 😉

Ha en god dag folkens 🙂

– Klem Helene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *