Autisme · Barn · Hjelpemidler · smokk

Tyggesmykke 2018

De fantastiske tyggesmykkene!

Å da var mor igang igjen. Tyggesmykker er supert. Tulla mi har gått fra å tygge på smokk på dagtid til å tygge på fingrene sine… Ikke så lekkert. Hun har også vært relativt uinteressert i tyggesmykkene sine som hun har fra før. Ikke overraskende, de er stort sett tygd istykker tross alt… Eller kjedelige, for de er jo det når man har hatt dem et år.

Her forrige uke, dryppet det et pepperkakesmykke ned i postkassen min, og tulla ELSKER pepperkaker. Det er nemlig det aller beste på hele planeten, og hun er opprørt hver eneste gang det stopper opp etter jul. Så denne var en velkommen utvidelse av smykkesamlingen hennes. Jeg har knapt fått den utav munnen hennes. Den er flat og lett å ha i munnen. Kanskje noe for flere? 

For oss har den reddet oss for mye krangling om å tygge på fingrene ihvertfall! Lenken ligger under bildet for de som er interessert. Her i huset er det ihvertfall en dyd av nødvendighet.

Mange spør og kommenterer på dette hver gang jeg skriver om tyggesmykker, så jeg skal komme dere litt i forkjøpet. Jeg kjøper dem fra en norsk forhandler. Dette fordi tulla klarer å tygge de i stykker og da vet jeg ihvertfall at det ikke er noe inni eller smurt på smykkene som er farlig. Tyggesmykker skal selvsagt ikke spises, så når de blir ødelagt går de uansett i søpla. Jeg kjøper mange hjelpemidler og lignende på ebay, men ingenting som skal i munnen. 

Jeg har et godt samarbeid med hun som driver lykkeli design og derfor har jeg ekstra tillit til hennes produkter og hun har, såvidt jeg vet, best utvalg 😉 Ellers finnes det et par typer på Amajo.net også (ikke pepperkaker) og dessverre til noe høyere pris. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *