Autisme · Barn · Bleier

Hjelpemidler: Badebleier for gutter og jenter hos Barebade.no!

Jeg ble sååååå glad når jeg fant denne siden! Endelig et faktisk UTVALG av badebleier til gutter, og enda bedre; jenter! Badedrakt som ikke ser så inderlig…ja bleiete ut!

Som mange vet har vi fortsatt ikke fått junior ren. Det vil si, han sitter på do, men han klarer fortsatt ikke å dette til uten bleia. Så en større utfordring vi har opplevd er selvsagt badebleier! For det første er det størrelse som er et problem. Og utvalg og alternativer har jeg bare kunnet glemme. Vi har endt med å bestille på ebay, da prosessen med å få en fra hjelpemiddelsentralen er utrolig masete. Det tar lang tid og det er ganske enkelt lettere å bestille det selv. Prisen på badetøy går noe opp, det kommer man ikke unna når man må ha spesialbadetøy. Men jeg må uansett ha 2 sett, så jeg kjøper ihvertfall 1 sett hvert år allikevel.

Så nettsiden BareBade.no kom som bestilt for oss her i huset.

Jeg skal gå gjennom noen av produktene for dere. For det første får du kjøpt alt i alle størrelser. Fra barn til voksen for både menn og kvinner. Jeg tenkte jeg skulle forholde meg til barneutvalget siden det er det jeg kan noe om!

 

For jenter er dette et av alternativene. Jeg ble så glad for å se at det var en så fin og stilig badedrakt. Hadde denne siden vært tilgjengelig når tulla brukte badebleie (og det gjorde hun mye lenger enn normalt) hadde jeg helt klart vært her og shoppet.

For guttene er det litt forskjellig:

Denne er for eksempel litt mer for de som trenger hjelp med all påkledning. Hempene på siden er mulig å ta helt av. Under er bleien justerbar som om det var en vanlig bleie, men i badebleiestoff. For de som ikke har mulighet til å bevege seg er dette et svært godt alternativ. Ellers ser den jo vannvittig mye stiligere ut da! Ville kjøpt denne i litt større enn du tror.

Den neste  kan du dra rett opp og bruke helt som en vanlig badeshorts.

Kvaliteten er svært god på alle sammen, og skulle du ha spørsmål om mål eller størrelser kan du bare ringe inn å få hjelp. Og det er enda flere gode nyheter, disse kan også fåes gjennom hjelpemiddelsentralen!

Dette er selvsagt bare noen av alternativene, og du finner flere muligheter på nettsiden (lenke lenger oppe i innlegget). Jeg er så glad at det endelig har kommet et alternativ på en norsk side. Dette gjør det lettere med retur osv! Og når jeg bestilte, dukket de opp i posten innen svært kort tid!

One thought on “Hjelpemidler: Badebleier for gutter og jenter hos Barebade.no!

  1. Jeg har en 7 1/2 år gammel sønn som har fått forstoppelse med enkoprese, som vil si at han har avgøringslekkasje. Veldig lite informasjon å få om hvor man kan få tak i badebleier, uten at de koster skjorta! Så svømming på skolen har han måtte stå over, men ferien ble heldigvis reddet da min søster kom over denne siden. Kjempe gode badebukser, og en kostnad som går an å leve med, og vanvittig god service hos de

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *