Autisme · Barn · Foreldre

Ossplussautisme.no

Da var tiden inne for en liten forandring. Jeg har hatt det fint hos blogg.no, men følte at jeg trengte noen ting som jeg ikke fikk der. Blant annet denne reklamen ville jeg ha litt bedre kontroll på! Det har vært lang tid med overføring av poster, for gudene skal vite at jeg har mye å si! Noen poster er slettet fra blogg.no, men alle med en kommentar eller mer på er fortsatt der! De er dog også her!

Navigering er nok enklere her, da kategorifanen på toppen gjør det enkelt å finne frem det som hører sammen!

Så blir det nok litt justeringer her nå og da, frem til jeg har funnet den layouten jeg liker best. Håper dere som følger med her vil sette pris på den nye siden! Velkommen til annerledeshuset!!

 

2015-03-07 07

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *