Autisme · Barn · Barnehage · Foreldre · Glede · Takknemlig

Konstruksjon er supert!

Pjokken har noen få interesser. Disse er han dog blitt kjempeflink på! Du har selvfølgelig dinosaurer, som de fleste vet. På dette punktet kan han, uten problem, lage de nøyaktige lydene til en dinosaur (rovdyrene selvsagt). Så nå høres alt ut som en gigantisk tyrannosaurus rex her inne. En annen ting han har dilla på er konstruksjon… Av alle slag. Klosser er vel den som er minst gild, men vi har en god mengde av de for å kunne holde på med det mest mulig;) Lego er selvsagt en stor vinner. Om enn det er vanskelig med den lille ennå, må vi vel kunne si han har virkelig mestret den store:

Legg merke til at den ene der ser mistenkelig ut som om den har en stor munn… jeg tenker nok at det ikke er helt tilfeldig! Han er nemlig også veldig glad i Godzilla, og vil gjerne se på de gamle filmene på youtube. Jeg har selvsagt kikket gjennom først. De inneholder stort sett bare ett stort «monster» som er laget av gummi som tramper på noen biler (uten mennesker inni) også viser det seg at den bare leita etter babyen sin… når den finner denne, går de sin vei! Til Juniors både store glede eller sorg, avhengig av om han ville se mer. Den ene på bildet her ser mistenkelig ut som en Godzilla!

Han har også funnet ut at det er ingen grunn til at disse tingene ikke kan kombineres:

Og det er vanskelig å motsi ham. Beviset ligger jo her!

Grunnen til at jeg skriver om dette er at noe fantastisk har skjedd. Noe som jeg aldri ville trodd skulle skje.

Visste du at en kjempeviktig sosial evne består av å ønske å vise frem hva du har laget? Visstnok er dette en superstor ting! Tidligere har ingen av ungene mine hatt den minste interesse av at vi så hva de hadde laget! Men i det siste har junior fått helt dilla på å vise seg frem! Vise hva han har gjort! Og når han kommer inn og henter oss, kommer vi selvsagt med en gang for å se (ofte med tlf for å kunne ta bilde). Når vi ser hva han har gjort og skryter av ham, så hopper han opp og ned og hviner i glede. Mens mamma og pappa må snu seg bort litt for å tørke tårene! Han er sååå stolt av at han gjør oss stolte! Av at han er flink til noe! Og det er den aller største grunnen til at jeg sloss med nebb og klør! Han skal få føle seg flink, så mye av tiden som jeg kan klare!!

Det skal jeg sørge for!

Ps. På slutten vil jeg gjerne dele et bilde av en type konstruksjonleker som pjokken min elsker. Del gjerne innlegget videre slik at vi kanskje kan finne ut hva de heter, slik at vi kan gå til innkjøp av dem 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *