Autisme · Barn · Foreldre · Glede · Hjelpemidler · smokk

Hjelpemidler: Tyggesmykke (armbånd)

Jeg fikk en kjekk sak i posten her om dagen!

99312_TYGGEARMB_ND_7

Dette er en smart ting. På samme måte som kjedet, så kan man ha på seg dette smykket og slippe like mye pinlighet for den som går med det. Tulla vår likte det kjempegodt:

Og en sjarmerende liten reklame er hun også <3. Dette armbåndet er solgt hos Lykkeli design. Grunnen til at jeg bruker kun norsk salgssted (online og butikker) på akkurat denne typen smykker er jo selvsagt at jeg ikke stoler på at det er helt trygt når det kommer fra utlandet. Skal man selge i Norge er det en god del krav til produktene. Akkurat på tyggesmykker kjenner jeg dette er viktig for meg.

Armbåndet er supert i forhold til at hun nå får smykket helt bakerst i munnen. Det ble ganske tydelig at hun likte det godt. I tillegg er hver gummiball mindre enn smykket og hun likte tydelig følelsen av dette mens hun spant det rundt i munnen. Det er litt stort, så den lille hånda hennes holdt ikke armbåndet på plass. Men hun er også bare fire, så det tar nok ikke lange tiden før hun vokser inn i det. Frem til det, har jeg det på meg i tilfellet tyggebehovet skulle melde seg.

Det eneste som kan være en utfordring for tulla mi er å ha smykkene på seg over lengre tid. Det har jeg løst ved å ha dem på meg istedet og på den måten ha dem tilgjengelig 😉

Så hvis du leter etter et alternativ til smokk for normaltutviklede barn med stort suge/tyggebehov eller som hos oss, har barn med autisme som tygger på alt, kan dette være en mulighet for deg. Det er jevnlige salg hos lykkeli design også, så følg med så kan du være heldig å få plukket opp et par smykker billig;)

 

One thought on “Hjelpemidler: Tyggesmykke (armbånd)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *