Anmeldelse · Autisme

Bokanmeldelser: Ossplussautismes leseliste ;)

Jeg har laget liste for å gjøre det lettere for dere å følge hvilke bøker jeg har lest og kan anbefale videre. Det begynner å bli en god liste etterhvert og hvis noen har noen tips, vær så snill å legg igjen en kommentar her på bloggen eller på facebooksiden! Jeg prøver å få lest meg opp på mest opp på flest mulig bøker, med den tanken om å finne noen gullkorn her og der. Kanskje du finner en fin bursdag eller julegave.

https://ossplussautisme.no/2018/17/08/bokanmeldelse-tung-tids-tale/

https://ossplussautisme.no/2018/13/06/bokanmeldelse-hva-kan-jeg-fortelle-deg-om-autisme/

 

https://ossplussautisme.no/2018/06/05/bokanmeldelse-martes-bok-mie-mohlin/

 

https://ossplussautisme.no/2018/04/05/bokanmeldelse-slik-kan-det-vaere-a-ha-hoytfungerende-autisme-og-asperger-syndrom-mie-mohlin-og-magne-mehus/

 

https://ossplussautisme.no/2018/07/03/anmeldelse-kjaere-gabriel-bok/

 

https://ossplussautisme.no/2018/31/08/bokanmeldelse-broren-min-har-autisme/

https://ossplussautisme.no/2018/20/09/bokanmeldelse-autisme-det-vil-jeg-laere-mer-om/

https://ossplussautisme.no/2018/15/10/anmeldelse-livet-ma-alltid-inneholde-en-smak-av-ferie/

En liten disclaimer. Det tar litt tid for meg å få lest bøker, da jeg som oftest må kjøpe dem selv og få tid til å lese dem. Det sagt, hender det en sjelden gang noen sender meg bøker som de ønsker jeg skal lese. Selv om jeg får en bok tilsendt er det ikke sikkert den dukker opp på bloggen. Det kan være fordi jeg ikke har kommet til den ennå, at jeg ikke ønsker å anbefale den videre av en eller annen årsak eller andre grunner. Jeg holder meg kun til bøker jeg anbefaler andre å lese her på bloggen, og skriver ikke negative omtaler om bøker. Dette fordi min mening om en bok er ganske enkelt ikke den eneste meningen om bøker som finnes. Og jeg vil ikke ødelegge salgstall ved å trashe en bok. Det er ekte mennesker som skriver sine historier ned, og det ønsker jeg å støtte uansett om jeg kanskje ikke synes boken er «god»/»riktig»/»forsvarlig»/»spennende» osv.

Jeg vil legge til lenker her etterhvert som jeg leser dem. Husk å legg igjen tips 😉

 

 

2 thoughts on “Bokanmeldelser: Ossplussautismes leseliste ;)

  1. «Linda og Lukas har autisme. Hva betyr det?» av Merethe Aksnes Hellem( Spiss forlag) er en fin bok om det å ha autisme. Også fin for søsken og klassekamerater. Er delt i 4 og kan leses samlet eller i deler. «Norsk skole i møte med autismen-full forståelse eller full fadese» av Ken Uggerud( Spiss forlag) burde være obligatorisk for alle oss med barn i skolealder. Ikke så tykk men mange fine forklaringer om lovparagrafer. «Den klossete gutten» av Keith Stuart handler om en fars kamp med å akseptere diagnosen. Forfatteren er selv far til et barn på spekteret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *