Autisme · Barn · Glede · Hjelpemidler

Dilla på tyggesmykker :)

Det stemmer, jeg har blitt litt hekta på tyggesmykker. Det å ha med meg et tyggesmykke er jo kjempekjekt, uten tvil. Har det erstattet smokken helt? Nei, men dagtid når vi er et sted er det helt klart mye lettere. Og det er en fin overgangsmetode fra smokk til null smokk, om enn jeg ikke har gått igang med dette her ennå. Grunnen er enkel, vi skal prøve å få bort bleia på eldstemann først og tulla må komme inn i en bedre periode. Jeg mistenker at jeg kommer til å gjøre dette med begge samtidig, for den enkleste løsningen. Men da må alle være klare. Litt utdypninger om dette med stimming og tyggesmykker kan du lese om her.

I mellomtiden har Lykkeli’ design gjort noen nyinvesteringer i tyggesmykker. Og dermed gikk jeg lett bananas. Disse armbåndene med navn på… natta til mor og hvor er lommeboka?

Jeg vet jeg er fjollete, men jeg kom til at her var det flere små problemer som ble løst! Barna mine har problemer selv med å presentere seg! Og her er ihvertfall en løsning. Som kombineres med muligheten for å få tygd litt. Dette er jo fint for barn som er mye mindre og, og jeg kommer nok til å handle litt gaver til niesen min her som er midt i tyggeperioden sin. Det er jo mange barn helt uten spesialbehov som har bruk for dette.

Jeg hadde lagt til bilde av mine her, men jeg vil ikke ut med navnene på barna. Ja, jeg vet det er lett å finne ut fordi vi har vært så mye i media, men jeg er litt prinsippfast på dette allikevel. De kan ikke gi sitt samtykke, da vil jeg ikke gjøre det.

Men tilbake til saken.

De nye giraffene var også dødsnydelige, så jaggu dryppet det ikke et par av de ned i postkassen og.

 

Jeg skal også være ærlig å si at å få barna til å gå med dem, kan være en utfordring. Selv løser jeg det med at jeg har de på meg selv og tilbyr dem den istedet for at barna kaster dem fra seg når de ikke vil tygge på dem lenger. Mine er såpass sensitive at det å ha noe hengende rundt halsen krever trening. Og akkurat nå er det viktigere for meg at de bruker dem ved behov, enn at det er dem som har dem på. Tross alt er alltid en voksen med allikevel. Da blir dog utformingen på smykket enda mer viktig for meg da det er jeg som har dem på 😉

Jeg har blitt spurt hvorfor jeg anbefaler disse smykkene og ikke mye billigere alternativer på ebay/wish osv. For meg handler det litt om sikkerhet. Jeg handler mye på ebay selv og er veldig fornøyd med det jeg får. Men det øyeblikket det skal inn i munnen, foretrekker jeg å handle fra norske forhandlere. Da er jeg sikker på at det ikke er noe giftige stoffer i det. Hvis man er flinke til å sjekke og forsikre seg, er det helt sikkert mulig å finne trygge alternativer på ebay og lignende, men jeg tør ikke anbefale dem i tilfelle jeg tar feil.

Men etter spørsmålet så tok jeg kontakt med Lykkeli design og hun som driver det ga meg en liten overraskelse til mine lesere. Hvis du handler hos Lykkeli design så kan du skrive inn «opa20» (for OssPlussAutisme) å få 20% avslag på det du bestiller. Det blir artig å gjøre dette selv neste gang og få avslag pga. min egen side 🙂

2 thoughts on “Dilla på tyggesmykker :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *