Autisme · Barn · Foreldre · Oversensitivitet · Trening

Ting som dukker opp i posten

Dette skjer sikker hjemme hos deg og! Små lapper med reklame for alt mulig av aktiviteter i byen du bor i. Spesielt på sommeren er det mye av dette. Allerede nå detter disse ned i postkassen min. De dukker opp i hylla i barnehagen også. Aktiviteter som er tilpasset barn. Ælvespeilet har show, teateret har fremvisninger, det lokale turlaget har gåturer i skog og mark. I grunn så er det mange aktiviteter som er tilpasset for familier her i området.

Som regel går det helt greit, men jeg kjenner at av og til skulle jeg ønske jeg hadde satt opp et skilt på postkassen og hyllen i barnehagen!

Men jeg vet jo at av og til kan det jo hende vi KAN være med. Og da hadde det vært kjipt å ikke få beskjed! Selv om en får et lite slag i magen hver gang en får disse brosjyrene.

I samme slengen må jeg si at de lokale turene som blir arrangert er jo kjempeflotte! Hadde det bare vært så enkelt å dra på tur med så mange fremmede, så hadde dette vært den perfekte aktiviteten. Lurer litt på å ringe dem og høre om det er mulig å få ett lite pip på telefonen hvis en av turene deres blir med svært få folk. Da kunne vi jo kanskje fått til en «treningstur». Da snakker jeg selvsagt om sosialtrening og ikke kroppstrening. Selv om jeg må si jeg for min del heller vil ha litt vanlig trening. Jeg har en uheldig tendens til å helle sukker på stress og sorg, så det har blitt en del av det de siste månedene (les året).

Men alt en kan gjøre er å se fremover. Bakover får vi ikke gjort noe med gitt! Så Cola har blitt byttet ut med Cola Zero, og godteriet er gjemt i kjelleren. På denne måten kommer det at jeg er for lat til å gå ned å hente det, til nytte… endelig:)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *