Autisme · Barn · Foreldre · Tilrettelegging · Video

Barn som ikke kan fortelle om ferien sin!

video:11799710101535015525960311772383618n

Jeg har som tidligere nevnt språkløse barn! Det jeg plutselig kom til å tenke på når vi kom hjem fra ferie, var at mine 2 ikke kunne fortelle om det de hadde gjort i barnehagen når ferien var over. Dette synes jeg var synd, men så hadde jeg jo tatt bilder. Jeg printet ut bildene, laminerte de. Brukte vanlig hullemaskin i hjørnene og tok en nøkkelring å tredde på bildene. Lønner seg å legge alle bildene i rekkefølge først og passe på å tre de på på helt lik måte 😉

Denne ble vist av pjokken i barnehagen med stor innlevelse. Det var mest sannsynlig første gang han fikk fortalt om ting som hadde skjedd ham!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *